Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/riss.nl/httpdocs/classes/mysql.php on line 73
Onze diensten - Riss

 

Onze diensten

De landelijke franchiseketen Riss® biedt een totaal service betreffende het herstellen en vervangen van ruitschade voor ieder voer- en vaartuig. U hoeft uw schade alleen te melden, Riss® regelt de rest. Professioneel, snel , op locatie en voor een scherpe prijs.

Riss® heeft de kennis, de ervaring en de voorraden om elk herstel en elke ruitvervanging snel en vakkundig uit te voeren. Wij weten dat stilstand veel geld kost en het uw planning onder druk zet. Riss® is niet voor niets marktleider op het gebied van glas voor OV-bussen en touringcars. Uw logistieke planning is onze zorg. Riss® ontzorgt.

Specialist

Elke Riss® medewerker is een specialist, die werkt met de beste apparatuur en bij vervanging uitsluitend A-kwaliteit glas monteert. Daarom is elke vestiging Focwa-erkend en geeft Riss® tien jaar garantie op de montage. Riss® repareert bij u op locatie, binnen of buiten. Dankzij onze grote voorraad grijpen we praktisch nooit mis. Riss® staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Efficiënt

Efficiency staat bij Riss® voorop. We beschikken over een front-Office waar u al uw vragen kunt  neerleggen. Wij zorgen dat alles tijdig en goed wordt  geregeld. Denk daarbij ook aan de eventuele schadeafwikkeling met de verzekeringsmaatschappij of een heldere managementrapportage.

Actueel

Onze nieuwe website is actief!