Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/riss.nl/httpdocs/classes/mysql.php on line 73
Service - Riss

 

Service

De landelijke franchiseketen Riss® herstelt en vervangt ruiten van elk voertuig. U hoeft uw schade alleen te melden, Riss regelt de rest. Professioneel, snel en voor een scherpe prijs.

Riss® is de glasspecialist voor letterlijk alles wat rijdt. Onze ervaren medewerkers werken op locatie onder meer aan touringcars, OV-bussen, trucks, personenauto's en de meest uiteenlopende werk-, rail- en transportvoertuigen. 

Riss® heeft de kennis, de ervaring en de voorraden om elk herstel en elke ruitvervanging snel en kundig uit te voeren. Wij begrijpen dat stilstand veel geld kost en uw planning in de war kan gooien.Uw logistieke planning is onze zorg!

Specialist

Elke Riss® medewerker is een specialist, die werkt met de beste apparatuur en bij vervanging uitsluitend A-kwaliteit glas monteert. Daarom geeft Riss® tien jaar garantie op de montage. Riss® repareert bij u op locatie, binnen of buiten. Dankzij onze grote voorraad grijpen we praktisch nooit mis. Riss® staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Efficiënt

Efficiency staat bij Riss® hoog in de vaandel. Nadat u bijvoorbeeld een afspraak heeft gemaakt, zorgen wij dat alles tijdig en goed wordt geregeld. Denk daarbij ook aan de eventuele schadeafwikkeling met de verzekeringsmaatschappij en een heldere managementrapportage.


Actueel

Onze nieuwe website is actief!