Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/riss.nl/httpdocs/classes/mysql.php on line 73
Fleetservice - Riss

 

Fleetservice

Bestaat uw wagenpark uit personenauto's, taxi's en/of touringcars? 

Dan weet u, als geen ander, wat de gevolgen van ruitschade kunnen zijn voor uw planning.
Van een taxi met ruitschade staat de geldmeter stil. En een touringcar met ruitschade moet direct gerepareerd worden, om teleurstelling bij de reizigers te voorkomen.
Riss® fleetservice helpt u in deze situaties. Door onze service repareren en vervangen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week uw ruiten. Door onze landelijke dekking zijn wij altijd snel bij u ter plaatsen.

Touringcars
Touringcars voorzien wij volgens afspraak van een nieuwe ruit. Uw kostbare touringcar kan direct weer op reis.
Zo ook in de avond, weekenden op ieder gewenste locatie in Nederland of in het buitenland.
Niet alleen ruitvervanging, maar ook uw kleinere ruitschade kunnen wij repareren om doorscheuren tegen te gaan.

Taxi’s
Taxi’s met ruitschade repareren wij snel en secuur, waar ook in Nederland of buitenland, op ieder tijdstip.

Kwaliteit en excellente expertise
Onze servicewagens zijn er op ingericht om ter plekke veilig en voortvarend  een reparatie of vervanging uit te voeren.

Door voortdurende aandacht voor haar dienstverlening bouwde Riss® een reputatie op als uiterste ervaren, betrouwbaar en gespecialiseerde ruitververvanger en -reparateur. Onze expertise is opgebouwd door jarenlang alle ervaringen per opdracht te analyseren en te interpreteren. Dit heeft geleid tot een uniek know-how die wij ook voor uw organisatie voor de volle 100% in willen zetten. Bij ons is een afspraak een afspraak!

Verzekeringen
Ruitschade herstellen is ons vak. Met evenveel gemak en gevoel voor service handelt Riss® alle administratieve zaken rondom uw ruitschade met de verzekeraar af. U heeft hier geen omkijken meer naar.

Meedenkend
Schadelastbeheersing zal binnen uw organisatie een issue kunnen zijn. Op basis van onze jarenlange ervaring en uw specifieke  ruitschadecijfers, is Riss® in staat aanbevelingen te doen voor schadelastbeheersing.Actueel

Onze nieuwe website is actief!