Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/riss.nl/httpdocs/classes/mysql.php on line 73
Truckruitservice - Riss

 

Truckruitservice

In een branche waar efficiëntie en kostenbeheersing het verschil maken kan ruitschade flinke gevolgen hebben voor de dagelijkse planning. 
 

Bij ernstige ruitschade kan er met het voertuig zelfs niet verder worden gereden. De vertraging voor transporteur en opdrachtgever is duidelijk.
Riss® truckruitservice biedt u een snelle oplossing voor de ruitschade. Overal in Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen per week, repareren of vervangen onze professionals uw ruit: snel, secuur en solide.

Kwaliteit en excellente expertise
Onze servicewagens zijn er op ingericht om ter plekke veilig en voortvarend  een reparatie of vervanging uit te voeren.

Door voortdurende aandacht voor haar dienstverlening bouwde Riss® een reputatie op als uiterste ervaren, betrouwbaar en gespecialiseerde ruitververvanger en -reparateur. Onze expertise is opgebouwd door jarenlang alle ervaringen per opdracht te analyseren en te interpreteren. Dit heeft geleid tot een uniek know-how die wij ook voor uw organisatie voor de volle 100% in willen zetten. Bij ons is een afspraak een afspraak!

Verzekeringen
Ruitschade herstellen is ons vak. Met evenveel gemak en gevoel voor service handelt Riss® alle administratieve zaken rondom uw ruitschade met de verzekeraar af. U heeft hier geen omkijken meer naar.

Meedenkend
Schadelastbeheersing zal binnen uw organisatie een issue kunnen zijn. Op basis van onze jarenlange ervaring en uw specifieke  ruitschadecijfers, is Riss® in staat aanbevelingen te doen voor schadelastbeheersing.Actueel

Onze nieuwe website is actief!