Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/riss.nl/httpdocs/classes/mysql.php on line 73
Over ons - Riss

 

Over ons

De landelijke franchiseketen Riss® herstelt en vervangt ruiten van elk voertuig. Onze organisatie draagt zorg dat elke glasschade goed, efficiënt en voor een scherpe prijs wordt afgehandeld.

Riss® is gespecialiseerd in het leveren van ruiten, ruitherstel en ruitvervanging op locatie. Riss® richt zich op alle soorten voertuigen zoals  personenauto's, vrachtauto's, campers, touringcars en industriële voertuigen etc. Onze goed opgeleide en ervaren servicemedewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.  

Efficiënt

Riss® maakt onderdeel uit van AGS Holland Distribution BV., importeur en distributeur van onder meer A-klasse glas voor alles wat rijdt en vaart. AGS Holland Distribution BV. beschikt over een ruime voorraad en kan hierdoor de klant logistieke oplossingen bieden. Denk hierbij aan het beheer van uw voorraden.  

De combinatie van AGS Holland Distribution BV. en de landelijke Riss® servicevestigingen zorgt ervoor dat elke klant mag rekenen op een efficiënte, professionele afhandeling van elke schademelding. 

Glashelder en op rolletjes

Als de afspraak voor vervanging of reparatie is gemaakt, regelt de backoffice voor u al het werk achter de schermen. Denk aan de administratieve afhandeling en zo nodig de schadeafwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. Onze Riss® specialisten staan ondertussen garant voor een snel en deskundig herstel van uw glasschade.

Met Riss® verloopt het gehele traject, van schademelding tot het sluiten van het dossier, glashelder en op rolletjes.

Actueel

Onze nieuwe website is actief!